Reménység-hét - Összefoglaló

Reménység-hét

Iskolánkban november 18-án kezdődött a Reménység-hét, amely során számos programban volt részük az érdeklődőknek. Az egész héten át tartó nyílt hét mellett, kedden délután 17 órától a „Szülők iskoláján” meghallgathatták Nagy Mártának, a Református Pedagógiai Intézet pedagógiai szakértőjének a „Szerepváltozások, szerepzavarok -  a melegszívű fegyelmezés” című előadását.   
            

Szerdán és csütörtökön délután sportvetélkedők voltak a tanulók számára, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra ideális kihívást. Míg a felső tagozatosok röplabdában és fociban mérhették össze tudásukat, addig az alsósok kidobós bajnokságon vettek részt.
   

A gyermekek számára pénteken az "Őszutói forgataggal" zárult a Reménység-hét eseménysorozata, ahol számos helyszínen vetélkedhettek, tanulhattak, vagy éppen pihenhettek meg egy kicsit egy bögre tea mellett.
   

  

A felnőttek számára a hét fő programja, egyben a teljes rendezvénysorozat zárása a szombaton megtartott Alapítványi bál volt, amelyen a táncnak és a jó hangulatnak jutott a főszerep.
   


További képeket IDE kattintva tekinthetnek meg galériánkban.